TMT Group sivustot:

 
+358 3 8820 500info@tmt.fi

Kuljetuskaluston varustaja

Käyttäjätunnuksesi tiedot

Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu täältä

Rekisteröidy

* Pakollinen kenttä

Tietosi

(Lue ja hyväksy palvelun käyttöehdot.)

Palvelun käyttöehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Hinnat ja maksutapa

Hinnat ovat tukkuhintoja, vapaasti varastostamme ja voimassa toistaiseksi sitoumuksella (FCA Lahti). Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.
Hinnat verkkokaupassamme on esitetty ilman ALV:tä (ALV 0 %).

Pakkausveloitukset:

  • Tilauksiin, joiden arvonlisätön nettoarvo on alle 100,00 €, lisätään käsittelymaksu 10,00 € (ALV 0 %).
  • Pitkän tavaran pakkausveloitus on 16,50 €/nippu, kertalavan ja teholavan 8,00 €/kpl ja FIN/EUR-I 12,00 €/kpl sekä lavakauluksen 15,00 €/KPL (ALV 0 %).
  • Pahvisista EURO - laatikoista, - kansista ja – kauluksista 16,50 € / 2,75 € / 11,00 € kappaleelta.
  • Kerroslevyjen kuljetustelineen pantti on 750,00 €/kpl ja kerroslevyjen pakkausveloitus on 25,00 €.
  • Alumiiniprofiilien kuljetushäkin pantti on 250,00 €/kpl. Pantti hyvitetään, kun teline palautetaan. Palautus tapahtuu aina asiakkaan kustannuksella.

Noudatamme teknisen kaupan liiton yleisiä myyntiehtoja.

Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään kotimaan laskutukseen.

Tilauksen käsittely, toimitusehdot ja toimitustavat

Myyjämme huomioi mahdolliset asiakaskohtaiset hinnat, sekä ottaa yhteyttä tarvittaessa sopiakseen tarkemmin toimituksesta. Toimitusehtona on FCA Lahti.

Toimitamme tuotteet sovitulla tai halutulla toimitustavalla asiakkaalle, esimerkiksi Posti, Matkahuolto, Kaukokiito, DHL, jne.

Toimituskulut lisätään laskuun, tai lähetetään asiakkaan rahtisopimuksella.

Palautusoikeus

Kauppamme palvelee ensisijaisesti yritysasiakkaita. Sopimus syntyy, kun tilaus kirjautuu järjestelmäämme. Järjestelmä lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, mikäli asiakas on antanut kelvollisen ja toimivan sähköpostiosoitteen.

Reklamaatio tapaukset käsitellään aina myyjän kanssa erikseen.

Toimitusaika ja maksuehdot

Toimitusaika on riippuvainen tuotteiden saatavuudesta. Järjestelmä antaa tuotteelle saatavuustiedon. Myyjämme käsittelee tilauksen ja lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, josta käyvät ilmi toimituksen toimitusajankohta ja maksuehto. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan, jos toimitusajankohdasta halutaan poiketa.

Asiakastiedot järjestelmässä

Asiakkaan on mahdollista rekisteröityä järjestelmään ja halutessaan päättää asiakkuuden TMT.Malinen Oy - verkkojärjestelmässä.
Järjestelmässä ylläpidetään tilauksille tarpeellista tietoa, kuten laskutustietoa ja tilaustietoja. Lisäksi järjestelmässä ylläpidetään asiakkaan yhteystietoja ja toimitustietoja.

TMT.Malinen Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Asiakkaan rekisteröityminen sallii myös hänelle toimitettavaksi sähköisiä TMT.Tiedotteita antamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli rekisteröidyit palveluun, annathan riittävän turvallisen salasanan. TMT.Malinen Oy ei vastaa huolimattomasti tai varomattomasti valittujen salasanojen tai muun vastaavan aiheuttamasta haitasta asiakkaalle.

Laskutusosoite