Ota kaikki hyöty irti säilytystilasta TMT huoltokorin avulla

Säädettävä korkeus, mukautettava muotoilu ja runsaasti lisävarusteita!

TMT tarjoaa laadukkaat ja käytännölliset Pick up-auton huoltokoriratkaisut. Tänä vuonna kesän messuilla on kierrellyt oranssi Toyota Hilux TMT-huoltokorilla. Huoltokoria pääsee vielä tutkailemaan MaatalousKonemessuilla Helsingissä 17.-19.10. Tule tutustumaan huoltokoriin Toyotan osastolle 1d21.

Miksi TMT huoltokori?

TMT huoltokoriratkaisut hyödyntävät lavan vapaan tilan täysimääräisesti. Korkeus on muokattavissa tarpeiden mukaan esimerkiksi ohjaamon korkuiseksi tai sen ylittäväksi. Kori on myös muillakin tavoin täysin räätälöitävissä. Se voidaan esimerkiksi maalata halutuilla RAL-sävyillä autoon tai yrityksen värimaailmaan sopivaksi varmistaen ainutlaatuisen ja siistin lopputuloksen. Myös huoltokorin sisätila on mahdollista rakentaa tarpeisiin sopivaksi, jotta saat maksimaalisen hyödyn säilytystilasta. 

Huoltokorikokonaisuus koostuu seuraavista komponenteista: etusermi, katto, takaluukku, sivuluukku, kattokisko. Lukot, saranat ja kaasujouset sisältyvät kokonaisuuteen. Toimitus sisältää myös tarvikkeet huoltokorin kiinnittämiseksi ajoneuvoon.